maanantai 20. helmikuuta 2012

Radiant Raindrop

Reiska ruunatiin viimeviikon torstaina Vermon klinikalla ja on hyvää vauhtia paranemassa operaatiosta.

Reiskalle löytyi taitava nuori ratsastaja jonka kanssa hevonen tulee tähtäämään nuortenratsastajien kansallisiin luokkiin ja myöhemmin tällä kaudella hallimestaruuksiin. Emmi on viimevuonna omalla hevosellaan saanut hallimestaruus hopeaa junioreissa joten uskon, että menestys tulee jatkumaan myös Reiskan kanssa.

Reiska leasatiin kahdeksi vuodeksi jonka ansiosta Ira ehtii keskittymään nuorten hevosten kilpailuttamiseen.

Vaurion Ville kävi Velvettiä ratsastamassa viikonloppuna ja hän on lupautunut esittämään sen oripäivillä omana ratsastajan askellajikokeessa jolloin Ira keskittyy mahdolliseen esteradan suorittamiseen.

Tuossa oriiden tilastossa oli virha, Velvetin yksi varsa oli unohtunut Hippoksen listalta pois jolloin Velvetin keskiarvo 11 jälkeläisen suhteen nousi 38,73 pisteeseen eli Velvet on kaikista Suomessa käytetyistä oreista ollut toiseksi paras viimevuonna esitettyjen nuorten hevosten rakennearvostelujen suhteen.
Ainoastaan San Amour on Velvettiä edellä ja kun muistaa, että Velvet astui hyvin sekalaisen tammakannan eikä pelkästään laatutammoja kertoo tuo tilasto oriin vahvaa periyttämiskykyä.

Kaikenlisäksi tiedän useita hienoja Velvettiläisiä joita ei ole viellä esitetty Hippoksen tuomareille.
Toivottavasti tänävuonna tulee uusia varsoja mukaan näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti