maanantai 22. marraskuuta 2010

Pin Rock's kasvatit menestyvät

Loka Marraskuun aikana pidetyissä kilpailuissa on tullut jälleen kasvateillemme hienoa menestystä.



Esteponien hallimestaruuksissa Pin Rock's Spirit (vasta 6v.) hyppäsi hienosti pikkuponejen hallimestaruus hopealle.

Spiritin emä T.T.Gipsy Girl on nyt jättänyt kaksi hienosti menestyvää jälkeläistä kilparadoille joista vanhempi on kouluratsastuksen Suomenmestaruus kultaa tänä vuonna voittanut Pin Rock's Hannibal.



Gipsyn nuorin poika Pin Rock's Mikado täyttää ensi vuonna kolme vuotta ja sen on tarkoitus osallistua oripäiville. Mikke on varsin lupaavasti liikkuva ja hyppy kykyä pitäisi myös tästä ponista löytyä. Mikadon isä on Flora's Hof Magic joka aikoinaan itse kilpaili Hollannin maajoukkueessa Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Mikado tulee olemaan Gipsyn viimeinen jälkeläinen joten toivotaan, että Mikke tulee saamaan jalostusluvat, että se voisi jatkaa emänsä hienoa periyttämiskykyä.



Kyvyt esiin Finaali pidettiin marraskuussa Riihimäellä.



Viivin poika Pin Rock's Silverado osallistui sekä askellajikokeeseen, että estekokeeseen ollen paras 2v. estehevonen saaden tekniikasta ja rohkeudesta 9 samat pisteet jotka se sai jo alkukarsinnoissa Karjalohjalla.

Silverado on myöskin tulossa ensivuonna oripäiville, Taru Keinänen osti sen jo maitovarsana ajatuksena viedä varsa myöhemmin oripäiville. Oripäivän menestykselle ei ainakaan estekoe tule tuottamaan tälle oriille ongelmia.



Ira ja Twister on ahkerasti kilpaillut H:A luokissa, viimeisessä kilpailuissa viimeviikonloppuna Lohjalla ratsukko ratsasti hienosti voittoon H:A luokassa saaden yli 70% tuloksen.

Twister ja Ira osallistuvat seuraavaksi joulukuussa pidettävään Fiian kurssille joka valitettavasti joudutiin siirtämään koska aiemmalle kurssille ei ollut tarpeeksi tulijoita.



Tämän vuoden maitovarsoista on vihdoin netissä videoita:



Dekaden varsa Velvetistä on videolla vasta muutaman viikon ikäinen. Varsalla on erittäin irtonainen liike ja se on valtavan rohkea ja itsenäinen varsa joka myös hyppää hyvin varsa on linjattu Donnerhalliin sekä emän, että isän puolelta. Varsa on hyvin jalo täysiverityyppinen ja väri on muuttumassa miltein mustaksi.

Varsa on myytävänä 3000€ + alv. 23%



http://youtube.com/watch?v=Dhxf69uae5A



Hevosen kokoiseksi (noin 165cm) kasvava Pin Rock's Double Deen WPB orivarsa on jo videolla vanhempi. Varsalla on kolme erittäin hyvää askellajia ja se liikkuu hyvin ylämäkeen. Tästä varsasta voisi tulla tulevaisuuden liitokavio vaikka juniorille kansallisiin koululuokkiin.

Varsa on tummaruunikkoa ja sillä on kaikissa jaloissa tasaiset vuohissukat.

Varsan emänemä on Daisy Delight joka oli aikoinaan hienosti toinen Breeders price kilpailuissa Håckuksen ratsastamana. Daisy kilpaili intertasolla.

Varsa on myytävänä 4500€ hinta sisältää alv.n



http://youtube.com/watch?v=1AAiccPol48&feature=related



Riannen orivarsa Velvetistä on erittäin hyvin liikkuva se saikin Saksalaistuomareilta liikkeistä opensale näyttelyssä 9, 8,5, 8,5 vaikka se olikin todella nuori tilaisuuteen osallituessa.

Varsalla on erittäin näyttävät merkit ja se liikkuu hyvin ryhdikkäästi ylämäkeen ja vaikka varsa tulee kasvamaan isoksi (yli 170cm) se liikkuu erittäin elastisesti ja käyttää todella paljon niveliä.

Hieno varsa jolla voisi tähdätä vaikka oripäiville tai vaikeisiin luokkiin kilparadoille.

Varsa on myytävänä 6500€ + alv.

Videolla varsa on vielä hyvin nuori



http://youtube.com/watch?v=6_KwcdYlxx8&NR=1



New Forest esteponi Harste Halbe on löytänyt uuden kodin.

Zo to the Limit on menossa 3kk kokeiltavaksi erittäin mukavalle ratsastaja tytölle.



Etsimme Viiville kilparatsastajaa ensikaudeksi mahdollisesti myös seuraavaksi.

Viivi on startannut muutamia pikkuluokkia kouluratsastuksessa tänävuonna ja sillä on erittäin tahdikkaat hyvät liikkeet, valitettavasti meillä ei tunnu olevan riittävästi aikaa tammalle siksi voisimme antaa hevosen kilpakäyttöön jollekkin motivoituneelle ratsastajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti