sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Nuoret kolmevuotiaaksi tulevat

Ira ja Twister on startannut muutamissa pikkukisoissa H:A luokissa mukavin prosentein ensimmäisessä kilpailussa tuli tasan 65% ja toisessa kilpailussa 64,58%, samalla Ira ratsasti Lohjan ratsastajien seniori mestariksi pikkuponilla:)Twisterin läpi ratsastus on vielä vaiheessa, poni on vieläkin epävakaa edestä ja jää ajoittain pohkeen taakse joten sen läpiratsastuksessa on vielä paljon tekemistä.Marraskuun toisella viikolla on Fiian valmennuskurssi Riverbank stablessa Vantaalla johon Iran on tarkoitus osallistua sekä Reiskalla ja Twisterillä. Fiia on erittäin taitava valmentaja ja on hienoa, että hän ehtii välillä Tanskasta tulemaan tänne valmennuksen merkeissä.Saimme viimeiset ruunaukset suoritettu pariviikkoa sitten ja otimme myös videota pojista edellisenä päivänä nurmikentältä jossa ne irroittelivatkin innoissaan.Viimeiset ruunatut on Pin Rock's Hot Shot jonka isä on Hotline, emä Rarella B joka on myös Velvetin emä. Hottis on kasvanut todella reippaan kokoiseksi nyt se on lähemmäksi 170cm ja se on todella järkevä ja rauhallinen luonteeltaan. Hevosesta on kehittymässä isänsä kopio niin samanlaisia ne on rakenteeltaan.Video Hottiksesta:

http://www.youtube.com/watch?v=3hT4S7WfVxUToinen koulusukuisista ruunatuista on Pin Rock's Foxhunter Blizz jonka isä on Fernet, emä Rianne.

Blizzillä on emältä peritty vahva tapa liikkua nivelillä, vaikka se videolla meneekin lähinnä häntä tötteröllä ravia jännityneenä. Blizz on hieman Hottista pienempi ehkä noin 167cm joten se tulee jäämään alle 170cm. Blizzillä on erittäin suorat liikkeet ja se liikkuu elastisesti niveliä hyvin käyttäen.

Blizzin emän Riannen vanhempi poika on menossa kyvytesiinfinaaliin ja myös Riannen tyttären poika on sinne menossa.

Riannen täti Heye joka kilpaili Karin Nijveltin ratsastamana kansainvälissä koulu GP-luokissa kuoli valitettavasti 2006. Riannen sisko on kilpaillut Hollannissa intertasolla ja veli on hyväksytty urheiluhevoskantakirjaan jalostusoriiksi ja myyty USA:n.Video:

http://www.youtube.com/watch?v=MzgBQ7su3LAAinoa estesukuinen on Pin Rock's Cyrano jonka isä on VDL:n hieno periyttäjäori Corland emä Iran aikaisemmin 135cm tasolla kilpailema Teunie joka tulaa Balia tammalinjasta josta on noin 20 GP-tason estehevosta ja mm. Hicksteadin (Olympia voittaja ja MM-kilpailuiden paras hevonen) isä Hamlet on tästä samasta tammalinjasta.

Cyrano on kanssa lähemmäs 170cm korkea ja se on erittäin helppo käsiteltävyydeltään, rauhallinen ja järkevä.Video:

http://www.youtube.com/watch?v=Va0qHGof1XQKaikki edellä mainitut nuoret hevoset on myytävänä ja niistä voi tiedustella joko sähköpostitse:

tiina.ristimaki@gmail.com tai puhelimitse 045-1109676Olemme kesällä videoineet myös Velvetin varsoja ja ne ovat myös tulossa vähitellen nettiin laitan niistä linkit heti kun olemme ne sinne Ritu rinsessan avustuksella saaneet.Pin Rock's Laverne lähtee maanantaina uudelle kilparatsastajalle, toivottavasti saamme nähdä hienoa menestystä tulevaisuudessa kansallisilla kouluradoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti