keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Radiant RaindropIntertason kouluhevonen leasattavissa tavoitteelliselle ratsastajalle.

Ira aikoo keskittyä tämän kauden nuoriin hevosimme ja tästä johtuen yhtenä vaihtoehtona on Reiskan leasaaminen tavoitteelliselle ratsastajalle.
Ira on kisannut Reiskan kanssa viimevuonna pikkukierrosta, hevonen olisi oiva opetusmestari juniorille tai nuorelle ratsastajalle.

Reiskalla on kolme hyvää askellajia se on erittäin pitkälle koulutettu, polkee piaffia, tekee hyvät piruetit, vaihtaa laukat sarjassa kakkosiin asti ja ykkösiä on myös harjoiteltu.

Hevosesta kiinostuneet voivat ottaa yhteyttä Tiinaan 045-1109676

Sissi ponille löytyi leasaaja ja se odotteleekin uuteen kotiin pääsyä, joten siitä kiinostuneiden ei kannatta ottaa enää yhteyttä.

Viima on kehittynyt valtavasti. Ira on hypännyt sen kanssa jonkinverran ja se on erittäin lupaava hyppääjä. Ajatuksena onkin tällä kaudella hypätä suokkien kansallisia esteluokkia.
Laitan videolinkin jossa Ira hyppää toistakertaa Viiman kanssa eli todella vähällä treenauksella hevonen hyppää vaivattomasti videon lopussa sarjan b osan 105cm okseria ja yksittäin sinistä 110cm okseria.

http://www.youtube.com/watch?v=eb_nph1ZjoE

Meille tuli myös toinen suokki projekti joka on myöskin 7v. ruuna noin 155cm.
Silinteri on peruskoulutettu, mutta tässä vaiheessa viellä erittäin vino jonka vuoksi Ira joutuukin tehdä hevosen kanssa viellä paljon töitä, että sillä voi edes ajatella kilpailemista. Nyt hevosta on tarkoitus juoksuttaa sivuohjien kanssa ja saada se asettumaan molempiin suuntiin, nythän se kulkee taluttaessa pää/kaula oikealle taipuen.

2 kommenttia:

  1. Hello, I have heard very much about your stable. Are You offering any Welsh Partbred stallions for breeding? We dont have very many good stallions in estonia. It would be very wonderful of you to send some information, results, pictures/videos and stud fees, IF You have any stallions available for my lovely ponymare! Thank you! moonlyght@hot.ee

    VastaaPoista
  2. Ohhoh! Kun teillä ollaan niin selvästi profiloiduttu puoliverisiin ja poneihin, voisitko avartaa tätä suomenhevospuolta vähän enemmän vaikka omassa postauksessaan? (Ihan puhtaasti uteliaisuuttani ja mielenkiinnolla seuraan, innostutaanko teillä tosissaan puteista! :) ). Näytti kyllä tuo Viima todella näppärältä videolla. Peukkua suomenhevosluokkiin!!

    Positiivisella uteliaisuudella ja suurella mielenkiinnolla mahdollista "puttepostausta" odottaen Riika / Ht.netin Aaltis

    VastaaPoista