sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Erillaisia hevosia ja poneja myytävänä!

Kesä on ollut kiireistä aikaa ja olemme myyneet useita kasvattejamme sitä mukaan mitä olemme niitä saatu koulutettua.

Nyt meillä olisi kokeneita ratsuja tarjolla nuorten lisäksi.

Esim. Inter-tasolla kansallisia kilpaillut 13v. kouluruuna joka sopii erinomaisesti juniorille tai nuorella ratsastajalle ikäluokkakilpailuihin.



                    Radiant Reindrop on kilpaillut kaksi viimeistä kautta nuorella ratsastajalle, sijoittuen lähes joka kilpailussa. Hevoselle on tehty vuosihuollon yhteydessä Tupamäellä myös röntgenkuvaus jossa kuvat on todettu täysin puhtaaksi. Hevonen myydään todella asiallisella hinnalla. Tässä todellinen tilaisuus paremman hevosen hakijalle.


Myytävänä tai leasattavissa SM kultaa 2009 kouluratsatsuksessa saavuttanut WPB Hunsingo's Twister. Twister on 140cm ja erittäin hieno liikkeinen poni joka on voittanut myös avoimissa luokissa. Koulutustaso FEI vaativa.



Leasattavissa ja harkinnan mukaan mahdollisesti myytävänä Pin Rock's Laverne 147cm
Kilpaillut poniratsastajan ratsastamana kansallisissa luokissa ja tulossa takaisin kotiin kuun vaihteessa ratsastajan poni-iän loputtua. Laurilla on hyvät askellajit ja sen koulutustaso on FEI vaativa. Poni ratsastetaan ensin kunnolla läpi jonka jälkeen sitä voi tulla kokeilemaan.



Myytävänä Pin Rock's Full of Life 147cm WPB tamma joka on ollut kilpakäytössä poniratsatsajalla tämän kauden. Ponilla on tällä kaudella lähinnä hypätty, mutta sillä on myös lahjoja kouluun.


Tulossa myyntivälitykseen todella ihana Hollantilainen ratsuponi ruuna. Joka on kilpaillut esteissä 110cm tasoon asti ja menee myös koulua kivasti. Tästä kuvia, kun poni on tullut tallille.


Myytävänä erittäin lupaava 170cm viisi vuotias puoliveri tamma Pin Rock's Zulu.
Tamma on viellä remontti vaiheessa koska varsoi viimevuonna, mutta osottautunut erittäin lahjakkaaksi ja yhteistyökykyiseksi.
Isä Indorado josta on mm. Gerco Shröderin Eurocomerce Milano joka on voittanut useita Worl Cup luokkia mm. HIHS:ssä. Emän suvusta löytyy myös vahvoja esteperiyttäjiä mm. Grand Venuer, Indoctro ja Luz. Tästä tammasta odotamme viellä isojen ratojen hyppääjää.







Videolta näkee kuinka helppoa sille on isommatkin esteet.

https://www.youtube.com/watch?v=coRtaIdXds0


Meillä on myös muita poneja ja hevosia kannattaa soitella ja kysyä niistä lisää, myös nuoria erittäin laadukkaita eri-ikäisiä varsoja. Tiedustelut: Tiinalta 045-1109676

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti